contactknop2

Getuigenissen


Christine - 43 jaar

Nogmaals bedankt voor alles. Echt! Ik en ook jij mogen extra trots zijn voor de "verandering" die we samen teweeg hebben gebracht.
Bedankt hiervoor. Je tips, behandelingen, inzichten en zoveel meer...”it is really to the point”. Je mag fier zijn voor het bewustzijn, elk nieuw bewustwording dat je brengt bij al je klanten. Een echte heling die verder gaat dan we maar zelf denken. Chapeau.
Dank dat je op mijn weg bent gekomen.


Thomas - 
50 jaar

Mijn vakantie in Frankrijk is een succes geworden wat mijn hoogtevrees betreft. Ik heb de Mont Ventoux beklommen (en afgedaald) met de fiets. Vooral de route vanuit Malaucène is wat hoogtevrees betreft wat moeilijker omdat je daar meer afgronden hebt. Ook mijn zoon die sneller klimt als ik en dus een heel eind voor mij fietste heeft op bepaalde momenten gedacht dat ik het op sommige plaatsen moeilijk zou krijgen, maar buiten het onder de indruk zijn van de hoogtes en de gedachte dat ik liever geen km's lang langs zo'n steile wanden zou willen fietsen, voelde ik weinig emoties. Geen angstaanvallen of aangetrokken voelen door de dieptes.
Ik kan me niet voorstellen dat ik dit vorig jaar zou gedaan hebben en als ik het al zou gedaan hebben, zou ik zeker niet zo rustig geweest zijn als nu.
Het is net alsof ik niet kan geloven dat mijn hoogtevrees voor een groot stuk voorbij is en dat ik nog meer bewijzen moet hebben.
In ieder geval bedankt voor jouw hulp. Het verschil met vorig jaar is echt groot.


Valerie - 
19 jaar

Samen met jou deed ik aan EFT.
Dat examen, ik werd al angstig van het idee!
We tikten op punten en zeiden affirmaties op,
Mijn zenuwen gingen toen in een galop.
Maar naar mate we verder gingen,
kon ik ze steeds beter “bedwingen”.
Het was alsof het smolt die grote blok ijs,
Mijn hart stelde zich weer open en ik heb mijn rijbewijs.


Jan - 
47 jaar

Langs deze weg wil ik u danken voor alles wat je mij hebt bijgeleerd. Mijn probleem is onder controle en ook dankzij u.
Je bent één persoon om niet te vergeten…


Sabine - 
37 jaar

Nogmaals bedankt voor de rijke infocursus die je prachtig en "simpel" maar zeer mooi en to the point hebt klaargemaakt. Echt een aanrader voor iedereen en zeker , voor zelf, op regelmatige basis steeds terug vast te pakken en erbij stil te staan. Ik moet toegeven tot het einde was er steeds iets nieuw. Mooi.
Alvast bedankt voor alles.


Els - 
49 jaar

Ik heb de laatste jaren al verschillende behandelingen gevolgd om me beter te voelen en niks hielp. Nu ben ik 2 maanden in behandeling en stilaan begin ik terug lichtpunten te zien. Als het niet goed gaat pas ik thuis EFT toe of doe ik één van de andere oefeningen die ik meekreeg en zie ik het terug zitten.


Sylvie - 
32 jaar

Ik durfde nooit mijn mening te zeggen of te zeggen wat ik echt voelde. Het rare is dat ik dat niet zag van mezelf. Ik voelde me alleen altijd zo moe en lusteloos. Door dit inzicht ben ik dit nu aan het leren en voel ik me ook terug fitter en heb ik een positiever beeld van de toekomst.


Inne - 
38 jaar

Al bijna heel mijn leven volg ik vermageringsdiëten maar niks helpt blijvend. Nu worden eindelijk de oorzaken van mijn overgewicht aangepakt, zonder dat er gehamerd wordt op een dieet. Ik schrok van wat er allemaal achter zat. Dat wist ik niet. Doordat mijn zelfbeeld nu positiever wordt gaat minder eten veel makkelijker. Voor het eerst kan ik mezelf terug zien als iemand die een normaal gewicht kan bereiken. Zalig!!! En de kilo’s die blijven er vanzelf af gaan.


Nancy - 
40 jaar

De laatste 10 jaar zat ik vast in een CVS problematiek. Ik heb echt van alles geprobeerd, veel workshops gevolgd en boeken gelezen en veel verschillende behandelingen ondergaan. Soms hielpen dingen wel een tijdje, maar altijd viel ik toch terug in een put. Sinds ik de behandeling bij Veerle volg gaat het alleen maar beter. Ik weet nu wat te doen en hoe te reageren als ik een dipje heb. Dat geeft me een veiliger gevoel. Doordat ik steeds nieuwe kleine successen behaal, krijg ik stilaan weer vertrouwen in mezelf en mijn lichaam.
Voor het eerst in jaren heb ik terug een concreet doel om naar toe te werken en dat geeft me levenslust. Ik had eigenlijk al bijna de hoop opgegeven om dat ooit nog eens te voelen. En als het eens wat moeilijker is, dan helpt de steun en de inzichten die Veerle me geven me er telkens weer doorheen en kom ik er toch weer uit en zelfs sterker dan ervoor.

 adres2