contactknop2

Wie ben ik

Ik ben Veerle Lesire,zelfstandig coach en trainer.

Na mijn studies communicatiemanagement werkte ik 10 jaar in de media. Er bleef altijd iets aan mij knagen, alsof ik ondanks de boeiende job toch iets miste. Onderwerpen zoals psychologie, menselijke relaties en emoties hebben mij altijd al geboeid. Toen ik door een zwaar auto-ongeluk tijdelijk werkonbekwaam werd, gebruikte ik deze tijd zeer nuttig.

Gedurende deze periode bestudeerde ik verschillende methodes over zelfontwikkeling en de menselijke psyche. Gaandeweg ontdekte ik steeds efficiëntere methodes om mezelf te helpen en mijn eigen herstel te versnellen. Ik verkeerde in een ideale positie om aan den lijve te ondervinden welke methodes daadwerkelijk een positief resultaat teweeg brachten. Deze kennis delen met anderen doe ik met toewijding en ontzettend veel plezier.

Tot op dit ogenblik blijf ik ook verder aan mijn eigen ontwikkeling werken. Regelmatig volg ik opleidingen en ik werk dagelijks met de technieken die ik aan anderen aanreik. Deze kennis delen met anderen doe ik met toewijding en ontzettend veel plezier. Zowel in mijn privé-praktijk als therapeut en coach als in mijn opleidingen stel ik tot doel om anderen te begeleiden naar meer zelfkennis. Dit doe ik door onbewust beperkende patronen bewust te maken. Dankzij dit nieuwe zelfbewustzijn kan je je eigen capaciteiten maximaal inzetten voor het bereiken van je levensdoelen.

Mijn praktijk is in Schilde, provincie Antwerpen. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

wie-ben-ik
 adres2